top of page

2 uker til den store dagen!

Nå er det ikke lenge til 8. juni, så her kommer litt nyttig informasjon.


Startnummer og alt du trenger før start hentes på ungdomshuset i Storvik, det kan gjøres på fredag mellom 18:00-20:00 eller på løpsdagen fra kl 06.30-08:00 og fra kl 10:00-12.00. Dette gjelder begge distansene. I Storvik blir det åpen kafe hvor man kan vente på løperne, følge med på livetracking og få seg et godt måltid etter målgang. Her er det bare å ta med seg hele familien til Storvik. Til de som ikke har med seg familie eller venner, så kan man dele livetrack via link med de som ønsker å følge løpet på hjemmebane.


Det er greit med parkeringsplass rundt ungdomshuset, men vi håper så mange som mulig sparer miljøet og samkjører.


Kua ultra starter i Storvik kl 08.00. Løpet er 70km med i overkant av 3000 høydemeter. Det vil være matstasjon på parkeringen til Hornneset som passeres to ganger under ultraløpet. Det vil også være matstasjon i Storvik, som passeres på ca 60 km. Vi forventer de første ultraløperne i mål mellom kl 16:00-17:00 og at noen vil komme i mål utover kvelden og natten.


Kobben halvmaraton starter på parkeringen ved Hornneset kl 13.00. Løpet er 23km langt med omtrent 800 høydemeter.

Tar noen løyperekorden fra 2023? Damer: 2:57:33. Herrer: 2:21:25.


Kjøring til start må løperne ta ansvar for selv, men fjorårets erfaring viste at folk ordnet med sjåfører i Storvik og flere samkjørte. Arrangør har også være behjelpelig om det skulle være vanskelig å få til. De det gjelder kan ta direkte kontakt med arrangør.


Løypene vil bli merket i løpet av førstkommende uke og det vil da bli lagt ut litt bilder og filmer på Instagram.


For mer informasjon om løypen, de ulike distansene og lignende kan du gå inn på Rettnord.com
125 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Siste innspurt!

Starttid: Kua ultra: kl 08.00 i Storvik ungdomshus. Kobben halv: kl 13.00 på parkeringen til Hornneset. NB: Racetracker ønsker at vi optimalt gir ut GPS trackerne 2-3timer før start. Det blir derfor i

Comments


bottom of page