top of page

Om 3 dager går startskuddet!

Oppdatert: 1. jun. 2023

Her kommer en liten oppdatering før dagen.


Kua ultra 70km starter kl 08.00 fra Ungdomshuset i Storvika.

Kobben halvmaraton starter kl 14.00 fra Hornneset.

Begge har målgang i Storvika.


Vær og løypeforhold: Har vært å merket løype dem siste dagene, og det kan meldes om våte partier i løypen. Men også mange tørre fine partier. Løypen er slik at den går mye i lavlandet, der er det lite vind og det kan fort bli varmt nok, så det er viktig å regulere klesbruken der. Kle heller på dere nok klær før dere kommer på toppene i løypa.


Påkrevd utstyr ved kaldt vær: Det er i skrivende stund meldt 7-8 grader og litt regn. Det er ikke meldt like mye vind som i fjor, så det blir nok perfekt løpevær. Men det er lurt å ha med seg litt ekstra klær om man skulle være litt uheldig.


Henting av startnummer: Vi er på ungdomshuset fra kl 06.30 og blir der ut dagen. På grunn av logistikk håper vi at alle kan hente startnummer på ungdomshuset i Storvika.


Skyss til Hornneset: Det er ikke satt opp noe buss eller lignende så vi ser helst at folk samarbeider om å komme seg til og fra Hornneset. Vi som arrangerer blir også å kjøre litt mellom, men det er fint om dere har en egen plan på dette. Det tar ca 15 min å kjøre fra Storvika til Hornneset.


Matstasjon/dropbag: Dropbag leveres inn senest kl. 07.55 ved start. Den blir så å finne på matstasjonen på Hornneset som man passerer på 23km og 37 km. Det er også mat og drikke på km 60, hvor mål er.


Merking: Det er merket med noe gul og noe oransje merkebånd. Det er merket godt på Hornneset mens i Mevikmarka er det bare merket der det er kryss som må velges. Det er merket greit, men vi anbefaler at man likevel setter seg godt inn i løypen og har en vis tanke om hvor man er i løypa. Litt av morroa er jo å finne frem :D Vi anbefaler at det lastes ned GPX- fil på klokken eller mobilen, slik at man lettere finner frem i løypen.


Regler: I Mevikmarka er det en åker man løper innom, her er det viktig at man løper rundt slik det er merket opp. Også på Reipå er det en åker hvor det samme gjelder.

Det er ikke lov å kaste noe søppel i løypa, og om du ser noe søppel fra andre løpere er det greit å ta det med seg videre.

Om man skulle løpe feil eller ta en liten snarvei blir man ikke disket for det. Det viktigste er at man følger løypen i grove trekk og er innom alle toppene man skal.


Sikkerhet: Røde kors stiller med mannskap og er der hele dagen.
Lykke til med dem siste forberedelsene! Vi gleder oss til lørdag!!!


76 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Infobrev til 3. juni

Her et brev til dem som ønsker å lese mer om arrangementet som finner sted 3. Juni i Storvika. Kanskje du finner svar på noe du lurer på her. Nå som du har fanget lesernes oppmerksomhet, kan du fortel

Comments


bottom of page